top of page
Øverst på siden

Tilbod ungdom under 18. år

dsc_0007_0.jpg

Gro Sandvik

Bilde Jasmina Zivic.jpg

Jasmina Zivic

IMG_3877.JPG

Morten Mortensen

Gareth.jpg

Gareth McLearnon

UNGfestival vil innehalde nokre fellesøkter med samspel o.l., men også mesterklasser og økter med mindre grupper. Inndeling vil skje i samarbeid med lærarar. Det blir også artige kurs i å lage seljefløyte og grønsaksinstrument!   

Bidragsytarar i Ungfestivalen er Jasmina Zivic (Operaen i Kristiansund, Kinda Trio m.m) Gro Sandvik (professor emirata ved Griegakademiet, og tidl. solofløytist i Bergen Filharmoniske orkester). Gareth McLearnon (Haynes-representant i Europa, komponist, arrangør, og solist). Morten Mortensen (lærebokforfatter av serien: Jeg spiller det jeg hører, og Spill fløyte. Crossover-musiker, undervisar i kulturskolar, og vidaregåande)

 

Midt på siden

Tilbod studentar

lena.jpg

Lena Kildahl

anna flute_edited_edited.jpg

Anna Garzuly

Trond Magne Brekka_18028-2.jpg

Trond M. Brekka

Gareth.jpg

Gareth McLearnon

Tilbod vaksne

Studentar er sjølvsagt med i vaksenfestivalen, men har rabattert pris. Blant tilboda som passar spesielt godt for studentar og TUP-elevar, er mesterklasser med Anna Garzuly, Lena Kildahl, og Trond Magne Brekka. Trond Magne vil ha fokus på utdrag frå Sjostakovitsj sine symfoniar, både fløyte- og piccolostemmer. Og så må ein gripe sjansen til å delta i Sjostakovitsj Festivalouverture for fløytekor med; Gareth McLearnon! 

Delta på øving og framføring av Sjostakovitsj Festivalouverture for fløytekor med Gareth McLearnon! Ein kan også delta på mesterklasse med Trine Knutsen eller Lars Asbjørnsen. Desse passar både for vaksne amatørar og profesjonelle. Morgonoppvarming, foredrag, konsertar, workshops og mingling står på innhaldslista, og lista veks stadig!

Gareth.jpg
Foto%20Trine%20_edited.jpg

Trine Knutsen

Gareth McLearnon

Nederst på siden
lars_edited.jpg

Lars Asbjørnsen

bottom of page